Onze Missie

Ieder talent verdient een gelijke kans.
Iedereen is uniek. Heeft eigen talenten. @voCampus biedt medewerkers en leerlingen de ruimte om te ontdekken, te kiezen en te bewegen zoals het hen past. Op onze campus is alles binnen je bereik.

Wij gebruiken de kracht van het verschil.
De veertien scholen van onze campus vormen een kleurrijk geheel. Samen werken wij aan duurzaam, divers en onderscheidend onderwijs. Daarvoor gaan we voorbij aan onderlinge concurrentie en kijken we over grenzen heen.

We doen wat nodig is (en meer dan dat).
We leven in een tijd van verandering. Hoe de toekomst eruit ziet, weten we niet. Door oude patronen los te laten, laten we ruimte ontstaan voor vernieuwing en duurzaamheid. Daar is lef voor nodig, en daadkracht. Dit is het moment.

Wij bouwen aan een vitale regio.
Onderwijs is een belangrijke schakel in de keten. Wij verbinden en ontsluiten mogelijkheden om levensecht te leren binnen bedrijven en organisaties. We benutten de kracht van onze regio voor de toekomstige generatie.

Wij denken en handelen vanuit het geheel. Zo creƫren we nieuwe kansen. Voor onze leerlingen. Voor onze medewerkers. Voor de toekomst van onze regio.

Doe je mee?

@voCampus
Alles binnen je bereik