Mondial College

vmbo-basis, -kader, -gemengd, mavo, havo, vwo

Het Mondial College heeft twee locaties in Nijmegen-west. Het onderwijs is betekenisvol, contextrijk en uitdagend: leeractiviteiten zijn afgestemd op het niveau, de capaciteiten en interesses van leerlingen. Leerlingen leren zelf keuzes te maken in het onderwijsaanbod en in hun leerproces. Er wordt gewerkt vanuit een growth mindset: Geloven in groei! Het Mondial College wil een stimulerende plek zijn waar leerlingen begeleid en gecoacht worden, en waar respect hoog in het vaandel staat.

De vmbo-locatie Meeuwse Acker onderscheidt zich door een aanbod van vijf beroepsgerichte afstudeerprofielen. Met het International Business College (IBC) geeft locatie Leuvensbroek vorm aan uitdagend en realistisch ondernemerschapsonderwijs. Het Mondial College is pionier op het gebied van technologie: enerzijds met het Technasium op locatie Leuvensbroek, anderzijds met het FutureLAB op locatie Meeuwse Acker.

Op de foto: Welkom in het FutureLAB! Hier ontdekken leerlingen wat een robot allemaal kan en hoe je deze programmeert. Maar ook virtual en augmented reality, werken met hologrammen en andere technische snufjes zijn beschikbaar in deze hypermoderne ruimte.   Voor eindeloos leren!

Bezoek de website van het Mondial College