Creëer balans in werk en privé. Gewoon doen!

wo 4 oktober 2023

Heb jij het gevoel dat je in een tredmolen loopt die je niet meer kunt stoppen? Heb je onvoldoende tijd voor de belangrijke dingen in je leven? Heb je onvoldoende zicht op je energiegevers? Ben je bereid om hier en nu pas op de plaats te maken en niet door te hollen? Ben je bereid om zelf verantwoordelijkheid te nemen met aandacht voor jezelf? Wacht dan niet meer langer af, maar volg deze praktische training. 

 

Doelgroep
Medewerkers die de touwtjes weer in handen willen krijgen en niet 'geleefd' willen worden, met meer ontspanning en met plezier willen werken en leven en die aandacht willen geven aan vitaliteit.

Doelstelling

·         vitaliteit en zelfinzicht vergroten (eisen aan jezelf, wensen, kwaliteiten en belemmeringen), zodat jij weet wat nodig is voor jouw balans;

·         tips en tools om zelf de balans in werk en privé te behouden.

 

Werkwijze
Deze cursus bestaat uit twee onderdelen: een 28-daagse digitale cursus (inclusief werkboek) die je zelfstandig kunt doorlopen op de momenten die jou het beste uitkomen en 5 online bijeenkomsten van 1 uur waar we aan de hand van het werkboek samen de stappen doorlopen waar je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. 

De vijf online bijeenkomsten zijn optioneel. Als je het programma liever helemaal zelf doorloopt, dan is het mogelijk om alleen de 28-daagse digitale cursus te volgen. Bij een deelname van minimaal 3 deelnemers, gaan de online bijeenkomsten door. 

 

Certificering

Na afronding van de cursus ontvang je een bewijs van deelname of een certificaat. 

 

Uitvoering
De cursus wordt verzorgd door Wenneke Ong, loopbaan- en inspiratiecoach van WLO Work and Life (zie www.wloworkandlife.nl).